Virtuális asszisztencia

Gyakorlott csapatunkkal ki tudjuk szolgálni az olyan mindennapi asszisztensi feladatokat és speciális igényeket, amelyre cégednek nincs megfelelő vagy elegendő munkatársa. A virtuális asszisztensi feladatokat weboldalas és ERP rendszeres ügyfeleinknek több éve végezzük, most azonban szeretnénk ezt szélesebb körben kiterjeszteni.

Kik azok a virtuális asszisztensek?

A virtuális asszisztencia egy gyűjtőfogalom, amely nagy vonalakban személyes jelenlét nélküli szakmai segítségnyújtást jelent. Ez tulajdonképpen azt takarja, hogy ha egy vállalat megbíz bennünket egy feladattal, akkor mi azt virtuálisan, saját eszközökkel oldjuk meg. Ilyen lehet a szövegszerkesztés, a számlázás, a táblázat és adatbázis-kezelés, termékek és hírek feltöltése és nem utolsó sorban például a grafikai anyagok szerkesztése.

A virtuális asszisztencia célja tehát hogy átvegyük azokat a feladatokat a vállalattól, amelyek nem segítik a közvetlen üzletszerzést vagy termelést. Ez pénzügyileg nem szolgálja a cég érdekeit. A virtuális asszisztens órabérben dolgozik és a megbízónak kizárólag az elvégzett munkáért kell fizetnie.

Szolgáltatásainkat és árainkat megtalálod ide kattintva

Milyen a jó virtuális asszisztens?

Egy jó VA legalább két szakterületen jártas. Magasan képzett, nyelvtudással, diplomával és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Képes önállóan, magabiztosan és megbízhatóan dolgozni, de nem hoz döntést a megbízója helyett. Folyamatos kommunikációban van a munkaadójával, tájékoztatja őt a folyamatokról. Fontos, hogy a virtuális asszisztens és a megbízó között bizalmon alapuló és kiegyensúlyozott legyen a munkakapcsolat.

Miért éri meg virtuális asszisztenst foglalkoztatni?

Míg egy hagyományos irodai asszisztens a napi 8 órájából 1,5, akár 2 órát is nem a munkával tölt (kv ivás, számítógép ki-be kapcsolásának ideje, kicsit hosszabbra nyúlt ebédszünet), addig VA-ként tized órában mérve kizárólag a munkával töltött időt számoljuk el. Nagy előny a VA foglalkoztatása során, hogy utánunk nem kell bér- és járulékköltségeket fizetni, mint egy főállású alkalmazott esetében. A megbízásról számlát adunk, így a kifizetett összeg költségként is elszámolható.

Nem a helyszínen dolgozunk, nem szükséges irodát bérelni és asztalt fenntartani a számunkra. A foglalkoztatásunk nem igényel eszközöket, de még adminisztrációs költségek sem maradnak utánunk. Olyan feladatokban vagyunk jártasak, mint az adatbázisok kezelése, az e-mail management, a számlázás, a weboldal frissítés vagy éppen a könyvelés, bérszámfejtés előkészítése. Ezek mindegyike rengeteg időt és energiát emészt fel, amelynek terhét mi könnyedén levesszük a válladról. Ezen folyamatokhoz akár több alkalmazottra is szükséged lehet, mi azonban csapatunkkal megoldjuk ezeket a feladatokat.

Miért érdemes mellettünk dönteni?

A csapatunknak egyedi fejlesztésű feladat nyilvántartó rendszere van. Ez azt jelenti, hogy bármikor láthatod az egyenleged, megnézheted, hogy a havi lekötött óráidból mennyit használtál már fel. Tized órában rögzítjük az elvégzett feladatokat, így csak annyit szükséges kifizetni, amennyit ténylegesen ráfordítottunk.

Emellett létrehozhatsz hozzáféréseket és projekteket, amik a teendők csoportosításában segítenek. Amennyiben tudni szeretnéd, hogy a kiadott feladat hol tart, bármikor ránézhetsz annak folyamatára. A feladatokhoz egy fórum is rendelkezésre áll a gyors kommunikáció elősegítésére.

Az ügyfélkapunkon keresztül bármikor letölthetőek a számlák, módosíthatóak a cégadatok, illetve lehetőséged van feltölteni új feladatokat is. A feladatkezelőben rendszerezetten és könnyen rögzíthetőek a teendők, amiket munkatársaid is megtekinthetnek.

Nálunk nem egy ember végzi a virtuális asszisztensi feladatokat, hanem csapatban dolgozunk. A megbízással elfoglaltság és betegség esetén is határidőre végzünk. Mivel többen vagyunk, így szinte nem lesz olyan munka, amelyet ne tudnánk megfelelő szakértelemmel elvégezni. Minden feladatot ellenőrzünk és letesztelünk mielőtt átadnánk azt. Időt takaríthatsz magadnak úgy, hogy még a munka is elvégzésre került.

Legyen szó hagyományos asszisztensi feladatokról, vagy éppen kisebb grafikai, illetve IT munkáról, mindegyikben nagy tapasztalattal rendelkezünk. Bármiben a rendelkezésedre állunk, hiszen csapatunk tagjainak több éves gyakorlata van az adott szakterületen.

Szolgáltatásainkat és árainkat megtalálod ide kattintva

Garancia vállalása

Az általunk elvégzett munkáért garanciát vállalunk, amennyiben nem vagy elégedett vagy esetelges probléma merül fel az általunk elvégzett munkával kapcsolatban, egyeztetést követően a jelzett problémát felül vizsgáljuk és térítésmentesen javítjuk.

A belső minőségellenőrzésünk garantálja, hogy olyan szakmai segítséget nyújtsunk, amely gyors, hatékony és pontos. Amennyiben egy feladat többször kerül vissza javításra, abban az esetben felülvizsgáljuk a megbízásra kijelölt asszisztens munkáját, ezzel is segítve a folyamat sikeres befejezését.

Hogy néz ki a rendszer?

Egyedi fejlesztésű feladatkezelő rendszerünkbe egyszerűen és sokoldalúan lehet felvinni teendőket. Megjelölheted ha egy feladat sürgős vagy ráér annak elkészítése. Adhatsz meg leírásokat, feltölthetsz hozzá fájlokat, csatolhatsz hozzáféréseket. Láthatod a kártyák aktuális állapotát is. A rendszer pontos leírását Ügyfélkapunkba belépve a súgó iconra tudod megtekinteni.

Néhány kép a rendszerről: